U-BT și-a aflat programul primelor două meciuri din semifinalele campionatului. Cât costă biletele

U-BT și-a aflat programul primelor două meciuri din semifinalele campionatului. Cât costă biletele
U-BT Cluj și-a aflat programul primelor două meciuri cu CSM Oradea, din semifinalele Ligii Naționale, în urma deciziei luate de către Federația Română de Baschet împreună cu postul care va transmite jocurile respective.

Primul meci cu campioana en-titre va avea loc marți, 2 mai 2017, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, anunță site-ul clubului. Cel de-al doilea joc este programat joi, 4 mai 2017, de la ora 19:00, în aceeași locație. Ambele întâlniri vor fi transmise în direct de Digisport.

U-BT s-a calificat în semifinale după ce a eliminat-o pe SCM Craiova cu scorul general de 3-0. CSM Oradea a ajuns în această fază după 3-0 la general cu BC Timișoara. Jocurile din play-off (sferturi, semifinale, finală) se dispută în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Tichetele pentru duelurile dintre U-BT Cluj și CSM Oradea vor putea fi achiziționate de pe INTERNET, iar suporterii vor trebui să ocupe locul indicat pe bilete. Acestea se vor putea cumpăra doar pentru partea de sus a tribunelor, sectoarele de jos fiind rezervate abonaților.

Abonații care nu și-au ales un loc în Sala Sporturilor "Horia Demian" vor putea ocupa orice loc liber găsesc în sectoarele de jos, altele decât cele deja rezervate de alți abonați. Biletele vor putea fi achiziționate și de la casa de bilete a Sălii, în ziua meciurilor. Prețul unui bilet va fi de 20 lei.

Program la casa de bilete:

Marti, 2 mai: de la ora 16.00 - 20.00
Joi, 4 mai: de la ora 16.00 - 20.00

Elevii și studenții beneficiază de 50 la sută reducere pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass. Reducerea se aplică doar la casa de bilete, nu și online.

Comenteaza