U-BT joacă astăzi pe terenul deținătoarei trofeului EuroCup

U-BT joacă astăzi pe terenul deținătoarei trofeului EuroCup
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României se duelează cu Gran Canaria, în penultima etapă a grupelor competiției continentale.

Deja calificați în fața următoare, românii și spaniolii se află în luptă directă pentru una dintre primele două poziții ale Grupei B. Chiar dacă Gran Canaria a câștigat categoric la Cluj-Napoca, scor 92-70, "studenții" trag speranțe că vor reuși o minune pe terenul deținătoarei trofeului EuroCup.

"Este o provocare mare pentru noi, indiferent de situația în care ne aflăm cu jucătorii și disponibilitatea lor. Noi vom da totul să facem un meci bun și vom încerca să câștigăm!", a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

"Cu siguranță este un meci foarte important pentru noi. Ne luptăm pentru locul doi în grupă și sper să jucăm bine, chiar dacă va lipsi Karel Guzman. Cred că avem un lot suficient de bun pentru a face o surpriză cu Gran Canaria", a spus și Andrija Stipanovic.

Cel mai periculos jucător din tabăra spaniolă pare a fi Nicolas Brussino, care are medii de 12.4 puncte, 3.7 pase decisive și 2.4 recuperări. Mai mult, Gran Canaria vine după un succes uriaș la finalul săptămânii trecute, scor 100-77, contra celor de la Real Madrid, deținătoarea trofeului Euroligii.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Gran Canaria se va disputa astăzi, de la 22:00.

Comenteaza