U-BT, în fața meciului care o poate duce în finala campionatului

U-BT, în fața meciului care o poate duce în finala campionatului
U-BT Cluj va evolua pe terenul campioanei CSM Oradea, luni, 8 mai, în cel de-al treilea meci din seria semifinalelor Ligii Naționale de baschet masculin.

Miza partidei de la Oradea este extrem de mare pentru echipa clujeană. Elevii lui Mihai Silvășan conduc cu 2-0 după primele două jocuri, iar un al treilea succes ar însemna calificarea în ultimul act al competiției interne.

"Le-am spus băieților în vestiar că seria se încheie la trei victorii, că nu am câștigat absolut nimic. Nu trebuie să ne relaxăm absolut nicio secundă și să abordăm primul meci de la Oradea ca pe unul decisiv", a spus antrenorul clujenilor, Mihai Silvășan, pe site-ul clubului.

Marți, 2 mai, la Sala Sporturilor "Horia Demian", U-BT a câștigat cu 86-73 primul duel cu CSM Oradea. Joi, 4 mai, în aceeași locație, "studenții" s-au impus cu 103-96 în fața actualei deținătoare a titlului. U-BT a trecut de campioana en-titre și în cele patru confruntări din sezonul regulat, dar și în Supercupa României. 

CSM Oradea - U-BT Cluj se joacă luni, 8 mai, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea. Partida va fi transmisă în direct pe Digisport.

U-BT are patru titluri naționale în palmares, iar ultimul trofeu a fost cucerit în 2011.

Comenteaza