U-BT, gata pentru jocul cu SCM Timșoara din semifinalele Cupei: “Vrem victoria și calificarea în finală”

U-BT, gata pentru jocul cu SCM Timșoara din semifinalele Cupei: “Vrem victoria și calificarea în finală”
| Foto: u-bt.ro

Formația clujeană ăși dorește trofeul în urma Final Four-ului ce va avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

La fel ca și anul trecut, penultimul și ultimul act al Cupei României se vor disputa la Cluj-Napoca. În stagiune precedentă, CSU Sibiu s-a încoronat câștigătoare a Cupei, însă în actualul sezon, sibienii nu au ajuns în Final Four. Cele patru echipe care se vor lupta pentru trofeu sunt U-BT Cluj-Napoca, CSU Oradea, Dinamo București și SCM Timișoara.

“Studenții” se vor lupta pentru un loc în finală cu timișorenii, în timp ce campioana se va duela cu Dinamo. Baschetbaliștii de la U-BT au avantajul moral în fața celor de la SCM Timișoara, pe care i-au învins de două ori în actualul sezon, 79-70, respectiv 92-89. Clujenii speră la o nouă victorie, în drumul spre un nou trofeu al Cupei României.

“Va fi un meci cu un adversar imprevizibil, care mizează pe jucători capabili să facă diferența. Mă refer la Troy Franklin. Au făcut meciuri foarte bune în acest sezon și au demonstrat că pot să învingă pe oricine. Vorbim de o singură partidă, pe care trebuie să o tratăm cu maximă seriozitate, să dăm dovadă de concentrare și intensitate foarte bună. Evident, la final vrem victoria și calificarea în finală”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT și SCM Timișoara se va disputa duminică, de la ora 17:45.

Comenteaza