U-BT Cluj-Napoca, victorie fără emoții în deplasarea de la Timișoara

U-BT Cluj-Napoca, victorie fără emoții în deplasarea de la Timișoara
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Elevii lui Mihai Silvășan s-au impus categoric după pauza internațioală, scor 83-59, pe terenul echipei conduse de selecționerul Dragan Petricevic.

Campioana a început excelent jocul din Banat, cu un parțial de 7-2. Chiar dacă gazdele au revenit și chiar au preluat conducerea, "studenții" au fost cei care au încheiat primele 10 minute în avantaj, scor 21-17.

Clujenii au meținut ritmul bun în ofensivă, au crescut intensitatea în defensivă și au reușit să mărească ecartul la unul format din două cifre. Cuplul Cățe-Bircevic a marcat aproape jumătate din punctele echipei, iar U-BT Cluj conducea la pauză, scor 42-27.

La revenirea pe parchet, diferența dintre cele două formații a crescut din nou, după ce elevii lui Mihai Silvășan au început cu un parțial de 11-0. Fiind la adăpostul unui avantaj confortabil, "studenții" au redus din turație, iar cu 10 minute înainte de final conduceau cu 59-42.

Cel de-al patrulea sfert al întâlnirii a fost o simplă formalitate pentru campioana României. U-BT Cluj-Napoca a controlat jocul, tinerii au avut parte de mai multe minute pe parchet, iar trupa condusă de Mihai Silvășan s-a impus cu 83-59.

Cel mai bun marcator al formației clujene a fost Jalen Jones (21 de puncte, 6 recuperări), urmat de Emi Cățe (16 puncte, 9 recuperări) și Stefan Bircevic (10 puncte, 4 recuperări).

Comenteaza