U-BT Cluj-Napoca joacă azi cu trofeul Cupei României pe masă

U-BT Cluj-Napoca joacă azi cu trofeul Cupei României pe masă
| Foto: facebook.com/ubtcluj

"Studenții" se vor duela cu CSM Oradea în ultimul act al competiției.

După victorii cu SCM Timișoara și SCM U Craiova, U-BT Cluj a ajuns din nou în finala Cupei României. Adversarul va fi unul tradițional, CSM Oradea, formație pe care echipa clujeană a mai învins-o de trei ori în ultimul act al acestei competiții.

Pentru a ajunge în finală, bihorenii au trecut de FC Argeș Basketball și de gazdele de la CSM Athletic Constanța. Remarcații primelor două meciuri ale turneului Final 8 au fost Mark Ogden și Khris Richard, dar și fostul "student", Donatas Tarolis.

"Ca orice finală, este un meci extrem de important. Ne dorim din suflet să jucăm bine și să câștigăm. Vom juca cu trofeul pe masă, motivația noastră este extrem de mare.

Ne întâlnim pentru prima oară în acest sezon cu Oradea, o echipă bună, care are un sezon bun atât în România, cât și în cupele europene.

Sunt convins că va fi un meci atractiv și interesant pentru spectatori. Problemele de lot sunt aceleași, Gordic probabil nu va evolua. Restul băieților sunt apți și gata de luptă", a declarat Mihai Silvășan înaintea jocului.

"Este meciul decisiv pentru trofeu. Întâlnim o echipă care e într-o formă foarte bună și va fi un meci pe cinste. Sper să ne folosim toate atuurile și să câștigăm Cupa României!", a spus și Andrija Stipanovic.

Finala Cupei României, dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa astăzi, de la 19:00.

Comenteaza