U-BT Cluj-Napoca dă opt oameni la loturile naționale

U-BT Cluj-Napoca dă opt oameni la loturile naționale
Cinci jucători ai campioanei și trei membrii ai staff-ului au fost convocați la echipele lor naționale.

Convocările au fost făcute în vederea meciurilor de calificare la World Cup 2019, ce vor avea loc la finalul lunii februarie. Pentru echipa națională a României vor evolua Kuti Nandor, Giordan Watson și Rolland Torok. Alături de cei trei jucători, la lotul național vor fi și antrenorul Mihai Silvășan, în calitate de secund al macedoneanului Zare Markovski, dar și kinetoterapeutul Adrian Resteman și maseurul Csaba Mott.

De asemenea, la reprezentativele țărilor lor au fost convocați Miha Lapornik (Slovenia) și Zeljko Sakic (Croația).

Reunirea lotului tricolor va avea loc pe 18 februarie, la Cluj-Napoca, iar apoi naționala va pleca pe 22 februarie în Croația, unde va avea loc al treilea meci din campania de calificare. Partida se va disputa în localitatea Zadar, în 23 februarie, de la ora 19:00, şi contează pentru Grupa D a calificărilor la World Cup 2019.

Lotul național va reveni pe 24 februarie în țară, urmând să dispute partida cu Italia pe 26 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În prezent, România ocupă locul al doilea în grupa D, în urma Italiei (2 victorii), și înaintea Olandei (1 victorie, 1 înfrângere), dar și a Croației (2 înfrângeri). În primele două partide, tricolorii au învins Olanda, dar au fost depăşiţi la rândul lor de Italia. Din Grupa D vor merge mai departe primele trei clasate.

Comenteaza