U-BT Cluj a suferit o nouă înfrângere în fața francezilor de la JL Bourg en Bresse

U-BT Cluj a suferit o nouă înfrângere în fața francezilor de la JL Bourg en Bresse
| Foto: euroleaguebasketball.net

Campioana României a fost învinsă în runda cu numărul 10 din grupele EuroCup, scor 88-79.

Startul partidei din Sala Polivalentă a fost unul echilibrat. Însă, treptat clujenii au întâmpinat probleme în special sub panoul advers, unde prezența impunătoare a lui Brimah a descurajat acțiunile ofensive. Nici din spatele semicercului "studenții" nu au fost prea inspirați, iar un parțial de 8-0 în ultimele minute ale primului sfert le-a asigurat francezilor avantajul după 10 minute, scor 17-14.

În sfertul secund, jocul s-a desfășurat după aceleași coordonate. Oaspeții au profitat de lipsa de eficiență a elevilor lui Mihai Silvășan și au reușit să se distanțeze la trei posesii. Cu toate acestea, cu câteva secunde înainte de pauză, Richard a învins sirena, iar imediat Meindl a marcat și el, reducând diferența la un singur punct. Julien a fost cel care a închis, însă, tabela, iar JL Bourg en Bresse a intrat în avantaj la cabine, scor 38-35.

Francezii au intrat mai bine după pauză și au reușit să mărească din nou ecartul față de clujeni. Lipsa de eficiență din ofensiva campioanei României și-a spus în continuare cuvântul, în timp ce oaspeții au marcat coșuri de trei puncte din toate pozițiile. Totuși, înaintea sfertului al patrulea scorul era 58-53 pentru echipa franceză.

Împinși de la spate de întreaga sală, elevii lui Mihai Silvășan au reușit să crească intensitatea și s-au apropiat la doar două puncte cu aproximativ 5 minute înainte de final. În cele din urmă, elevii lui Mihai Silvășan și-au pierdut busola în momentele ce au urmat și au fost învinși categoric de JL Bourg en Bresse, scor 88-79.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Patrick Richard (23 de puncte, 7 recuperări, 7 pase decisive), urmat de Leo Meindl (17 puncte, 7 recuperări) și Andrija Stipanovic (14 puncte, 3 recuperări).

Comenteaza