U-BT a scăpat de coronavirus și se pregătește pentru debutul în Cupa României: “Vom merge acolo hotărâți să ne calificăm la Final 8”

U-BT a scăpat de coronavirus și se pregătește pentru debutul în Cupa României: “Vom merge acolo hotărâți să ne calificăm la Final 8”
| Foto: U-BT

Formația clujeană se va deplasa în capitală pentru turneul Cupei României, care se desfășoară în perioada 10-13 noiembrie.

După ce s-au confruntat cu mai multe cazuri de COVID-19, “studenții” sunt pregătiți să debuteze în noul sezon al Cupei României. U-BT va juca la Arena de Baschet din București și se va duela cu CSM Galați, BCMU FC Argeș Pitești și Dinamo.

Antrenorul coordonator, Dukos Vujosevic, recunoaște că problemele cu coronavirusul au îngreunat pregătirea jucătorilor, însă e convins că elevii săi vor da 100% la partidele din capitală.

“În primul rând, sunt fericit că toată lumea este sănătoasă. Mă bucur foarte tare că avem toți jucătorii la antrenamente. Bineînțeles, această pauză forțată de două săptămâni și-a lăsat amprenta asupra pregătirii noastre.

Avem mai puțin de o săptămână să încercăm să recuperăm din pregătirea echipei. Luni plecăm la București, vom întâlni adversari care s-au confruntat cu probleme similare.

Coronavirusul ne-a forțat să luăm o pauză, însă nu căutăm scuze. Sunt convins că vom merge acolo hotărâți să ne calificăm la Final 8. Sper ca situația să ne permită să ducem competiția până la final”, a declarat Dusko Vujosevic pentru site-ul oficial al clubului.

Comenteaza