U-BT a pierdut finala Memorialului Nikos Fassouras: "Ideea acestor jocuri este să devenim mai buni și cred că am progresat"

U-BT a pierdut finala Memorialului Nikos Fassouras: "Ideea acestor jocuri este să devenim mai buni și cred că am progresat"
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Campioana României a fost învinsă în ultimul act al turneului amical din Grecia, chiar de echipa organizatoare, Peristeri BC, scor 93-87.

După ce a învins AEK Atena în semifinalele competiției amicale, U-BT nu a reușit să câștige și finala. "Studenții" au pierdut în fața celor de la Peristeri, formație antrenată de legenda Vassilis Spanoulis.

În ciuda eșecului, Mihai Silvășan s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în partidele de pregătire și a remarcat un progres al echipei sale.

"A fost un meci cu o echipă bună, care are pretenții în acest sezon, în fiecare competiție. Sunt mulțumit de jocul nostru, ne-am luptat și au existat capitole la care i-am învins. Evident că ne doream să câștigăm meciul, să obținem trofeul, chiar dacă a fost amical.

Ideea acestor jocuri este să devenim mai buni și cred că am progresat. Mai trebuie să așteptăm după Meindl, care deși a fost cel mai bun marcator, nu cunoaște încă sistemul nostru în totalitate.

Karel Guzman se află la Cluj-Napoca și sperăm să ajungem cu toții la forma dorită. Ne așteaptă un nou meci, sper să evoluăm bine și să progresăm", a declarat antrenorul.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost Meindl (22 de puncte, 3 recuperări), urmat de Cățe (16 puncte, 8 recuperări) și Bircevic (13 puncte, 6 recuperări).

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează o nouă partidă de pregătire în Grecia, marți, contra celor de la Lavrio BC.

Comenteaza