U-BT a învins Athletic Constanța și a ajuns la 16 victorii consecutive în campionat

U-BT a învins Athletic Constanța și a ajuns la 16 victorii consecutive în campionat
| Foto: Facebook.com/ubtcluj

Formația pregătită de Mihai Silvășan s-a impus în fața constănțenilor, cu un neverosimil 96-45, și rămâne fără înfrângere în actualul sezon al Ligii Naționale.

Problema câștigătoarei nu s-a pus în niciun moment, iar alb-negrii au controlat jocul în totalitate. După primul sfert, tabela indica 30-7 în favoarea noastră. Clujenii au pus umărul la un parțial de 19-0 și au condus inclusiv cu 51 de puncte. Astfel, Mihai Silvășan și-a permis să ruleze întreg lotul, iar tinerii jucători au primit minute multe de joc. S-au remarcat David Vida, David Lăpuște, Dragoș Lungu și Modibo Diaby într-o nouă victorie a noastră.

„Îmi era puțin teamă de acest meci, că nu vom fi 100% concentrați, ceea ce putea duce la accidentări. Acesta este ultimul lucru pe care îl dorim. Băieții au răspuns bine la acest meci, au avut motivația și intensitatea de care era nevoie. Nu s-a pus vreo clipă întrebarea care echipă este mai bună. Scopul nostru a fost să jucăm un baschet bun, să folosim toți jucătorii și să nu ne accidentăm. Mă bucur că a fost așa și că am dat minute tinerilor jucători. Stipanovic a simțit o durere musculară la încălzire.

Această problemă se trage de la ultimul meci, cu Steaua, dar nu este nimic grav. Am trecut foarte bine peste eșecul din Cupa României, am avut un turneu cu patru meciuri pe care am reușit să le câștigăm. Am întâlnit inclusiv câștigătoarea Cupei României. Suntem pe drumul cel bun, însă nu trebuie să uităm că de abia a început returul. Se mai pot întâmpla multe, așa că trebuie să rămânem concentrați și să muncim la fel de mult. Obiectivul nostru este să câștigăm campionatul, nu un anume turneu”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul principal al U-Banca Transilvania, potrivit u-bt.ro.

Comenteaza