U-BT a încheiat cu un succes cantonamentul din Bosnia Herzegovina: ”Suntem mulțumiți de ce am reușit să realizăm în acest turneu”

U-BT a încheiat cu un succes cantonamentul din Bosnia Herzegovina: ”Suntem mulțumiți de ce am reușit să realizăm în acest turneu”
| Foto: facebook.com/ubtcluj

Formația clujeană s-a impus în fața celor de la Borac Banja Luka, scor 88-86, după un meci disputat, iar “studenții” își îndreaptă acum atenția spre preliminariile Basketball Champions League.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

U-BT a reușit un succes la limită în ultimul meci al cantonamentului din Bosnia Herzegovina. Echipa condusă de Mihai Silvășan s-a impus la limita în partida cu Borac Banja Luka, scor 88-86, și are unmoral bun înaintea debutului în preliminariile Basketball Champions League.

“A fost o deplasare de două săptămâni, în care am disputat șase meciuri. Am încheiat turneul cu o victorie, chiar dacă a fost un meci chinuit, în care nu am avut energia necesară, mai ales în primele trei sferturi. Până la urmă, partida s-a încheiat cu victoria noastră.

Mă bucur că băieții au rămas concentrați și au avut mândrie să câștige. Pe de altă parte, suntem mulțumiți de ce am reușit să realizăm în acest turneu. Am încercat să copiem programul pe care îl vom avea în Grecia, practic să jucăm trei meciuri în cinci zile.

Am vrut să ne îmbunătățim jocul de la meci la meci și cred că suntem câștigați după jocurile amicale. Urmează două zile de pauză. Mâine ne vom întoarce acasă, apoi toată atenția noastră se va îndrepta spre pregătirea turneului din Grecia. Ne axăm întâi pe primul meci, cel cu Vilpas”, a declarat Mihai Silvășan.

U-BT va reveni în țară și se va pregăti pe plan local pentru debutul noului sezon. Primul meci oficial va fi cel din primul tur al turneului preliminar Basketball Champions League, împotriva celor de la Salon Vilpas, din Finlanda. Partida se va disputa pe 13 septembrie, în Grecia, la Peristeri.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza