Turneu la Bistrița pentru handbalistele Universității Cluj. Trei meciuri în cinci zile pentru “studente”

Turneu la Bistrița pentru handbalistele Universității Cluj. Trei meciuri în cinci zile pentru “studente”
| Foto: u-cluj.ro

Echipa clujeană va disputa trei partide în Liga Florilor, în perioada 26 aprilie – 1 mai.

Handbalistele Universității Cluj se pregătesc de un nou turneu în campionat. “Studentele” vor disputa partidele din rundele 17, 18 și 19 ale Ligii Florilor la Bistrița. În primul meci, “U” Cluj se va duela în 26 aprilie cu CS Dacia Mioveni, iar mai apoi va disputa în 29 aprilie jocul cu SCM Gloria Buzău, iar în 1 mai pe el cu CS Activ Prahova Ploiești.

”Ne așteaptă un turneu de o săptămână la Bistrița, cu trei partide, în care întâlnim două adversare din zona noastră de clasament și putem spune că orice meci valorează 6 puncte. Meciul cu Dacia Mioveni este meciul sezonului pentru noi. Fetele sunt foarte motivate înaintea acestui meci și își doresc mult victoria.

Mioveni este favorită în acest meci, dar noi mergem să ne bucurăm de handbal și să jucăm cu sufletul, la fel cum am făcut în ultimul timp la fiecare meci. Îmi doresc să avem parte de arbitraje corecte la acest turneu, pentru ca munca fetelor să fie lăsată să iasă în evidență, în caz contrar nu vom sta cu mâinile în sân de această dată. Vom lupta până în ultimul minut la fiecare meci și pentru fiecare minge, pentru că asta definește acest club”, a spus directorul sportiv al echipei clujene, Sergiu Cacoveanu.

 

Comenteaza