Trei vedete ale CFR-ului, în tribună. Weldon, Cadu şi E. Kone nu vor juca împotriva Astrei

Trei vedete ale CFR-ului, în tribună. Weldon, Cadu şi E. Kone nu vor juca împotriva Astrei
CFR are trei jucători importanţi indisponibili pentru prima etapă a Ligii I.

În afara lui Bakary Sare, scos în afara lotului, CFR va avea trei jucători indisponibili pentru meciul din prima etapă a Ligii I, cu Astra Ploieşti. 

Cadu este suspendat, după eliminarea din finalul campionatului trecut, şi îi va preda banderola de căpitan de echipă unui alt jucător. "Pe mine nu mă interesează cine este căpitan. Jucătorii vor decide la cine merge banderola, pot fi Peralta sau Panin contra Astrei", a spus Costa.

Weldon nu va juca nici el duminică seara. Transferul său nu este încă rezolvat. În plus, atacantul nu este pus la punct cu pregătirea. "Aştept să mă pot baza pe el", a comentat antrenorul.

Din lot va lipsi şi Emmanuel Kone. "El trebuie să aibă o discuţie cu conducerea. Totul e să vrea să joace la CFR. Dacă el îşi doreşte acest lucru şi eu îmi doresc să îl antrenez", a subliniat Jorge Costa.

În aceste condiţii, primul 11 al lui CFR va arăta probabil astfel:

N. CLARO - LIONN, N. DIOGO, RADA, CAMORA - PERALTA, MUREŞAN, RENAN - SOUGOU, KAPETANOS, BASTOS.

Garnitura nu a fost confirmată de Jorge Costa. "Am clar în cap primul 11 şi rezervele, dar nu pot să vă ofer această informaţie", a spus antrenorul.

Meciul CFR - Astra, din prima etapă a Ligii I, va avea loc duminică seara, de la 21.30, şi va fi transmis LIVE TEXT de ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza