Transylvania Open 2024. McNally și Muhammad sunt noile campioane ale probei de dublu

Transylvania Open 2024. McNally și Muhammad sunt noile campioane ale probei de dublu
| Foto: ZIUA de Cluj

Perechea din Statele Unite ale Americii a trecut în două seturi de cuplul Dart/Mihalikova, în ultimul act al competiției de la Cluj-Napoca.

După un parcurs în care au trecut de perechile Marozava/Piter, Gamarra Martins/Sizikova și Cristian/Mitu, Caty McNally și Asia Muhammad au devenit noile campioane ale probei de dublu de la Tranylvania Open 2024.

Cele două jucătoare din Statele Unite ale Americii s-au impus în fața britanicei Harriet Dart și a slovacei Tereza Mihalikova, într-o finală pe care au controlat-o de la un capăt la altul. Chiar dacă au început ezitant primul set, McNally și Muhammad au revenit, s-au impus la 0 în ultimul game și și-au adjudecat primul set, scor 6-3.

Setul secund a început echilibrat, însă sportivele din Statele Unite ale Americii au reușit rapid un break și apoi s-a îndreptat fără probleme spre trofeul de dublu al turneului de la Cluj-Napoca, pe care l-au câștigat cu 6-3, 6-4.

Pe terenul central, după 17:30 va începe marea finală de pe tabloul de simplu al Transylvania Open 2024, dintre Ana Bogdan și Karolina Pliskova.

Comenteaza