Transferul lui Popa la CFR, pus pe hold. „Prețul e exagerat, deși noi ni-l dorim”

Transferul lui Popa la CFR, pus pe hold. „Prețul e exagerat, deși noi ni-l dorim”
| Foto: facebook.com/VoluntariFC

Portarul formației Ifovene, Mihai Popa rămâne deocamdată la FC Voluntari, deoarece echipele nu se înțeleg la preț.

Transferul lui Mihai Popa, portarul formației FC Voluntari, la CFR Cluj este blocat din cauza sumei mari cerute de către ilfoveni.

După zvonurile de la finalul campionatului, CFR Cluj a încercat să îl transfere pe Mihai Popa, dar cele două părți nu au ajuns la un acord chiar dacă portarul și-a manifestat intenția de a merge la campioana României.

FC Voluntari a anunțat că dorește un milion de euro pentru a-l lăsa pe Mihai Popa să plece de la echipă, iar CFR Cluj nu este dispusă să plătească această sumă pentru goalkeeperul în vârstă de 21 de ani, potrivit Prosport.

Transferul lui Mihai Popa la CFR Cluj, pus pe hold

Cristi Balaj, președintele formației CFR Cluj, a transmis că suma cerută de FC Voluntari pentru Mihai Popa este una exagerată, dar recunoaște că interesul pentru portar este unul real.

„Din punctul meu de vedere, e exagerat, mai ales că îi avem pe Letica, Bălgrădean… Nu putem să ascundem interesul pentru el. Am înţeles că şi el şi-ar dori să joace în cupele europene.

Decizia e a lor, nu putem să fim supăraţi pe echipă când cer o sumă foarte mare de bani. Din moment ce nu oferim un milion, înseamnă că nu putem, dar Popa e un jucător pe care ni-l dorim”, a dezvăluit Cristi Balaj la Orange Sport.

Cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro. Mihai Popa a ajuns la FC Voluntari pe 12 august 2021 de la Astra Giurgiu. Goalkeeperul este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, în septembrie 2018 a făcut pasul către echipa mare a „Regelui”, dar în 2019 a fost cedat la Astra. Mihai Popa a mai evoluat și pentru Rapid șase luni.

39 de meciuri a apărat Mihai Popa pentru FC Voluntari, iar cota lui de piață este de 1 milion de euro, conform transfermarkt.com.

Comenteaza