Portarul Voluntariului așteaptă oferta campioanei: “Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer”

Portarul Voluntariului așteaptă oferta campioanei: “Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer”
| Foto: facebook.com/VoluntariFC

Goalkeeper-ul Mihai Popa a impresionat în sezonul recent încheiat și se află pe lista formației din Gruia pentru perioada de mercato.

După o serie de evoluții foarte bune în tricoul celor de la FC Voluntari, tânărul portar a atras atenția cluburilor mari din Liga 1. Despre interesul campioanei CFR Cluj s-a vorbit intens, însă Popa susține că la urechile sale nu au ajuns astfel de informații, dar așteaptă o posibilă propunere.

”Nu ştiu nimic, nu am aflat nimic. Dacă oamenii cred că sunt pregătit, atunci se vor ocupa de transfer. Ca orice jucător aş vrea în străinătate, dar vom vedea.

Voi merge la naţională şi voi vedea. Cred că voi merge la U21 şi o voi face cu plăcere. Era important să merg la naţionala mare, dar cred că merg la U21”, a declarat portarul conform Orange Sport.

Crescut de Academia Hagi, goalkeeper-ul în vârstă de 21 de ani a mai evoluat pentru Astra Giurgiu și Rapid. În actualul sezon, Popa a evoluat în 34 de partide la Liga 1, iar în 12 dintre acestea nu a primit gol.

Comenteaza