Transfer pe axa CFR Cluj-FCSB. Ce jucători schimbă taberele în pauza competițională

Transfer pe axa CFR Cluj-FCSB. Ce jucători schimbă taberele în pauza competițională
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cele două rivale pentru titlul din Liga 1 sunt pregătite să realizeze un schimb de jucători înaintea startului părții secunde a sezonului.

Deși s-au luptat pentru supremație în campionat în ultimele sezoane, cele două cluburi nu au ezitat să transfere jucători între ele. Cel mai recent exemplu este cel al lui Cristi Bălgrădean, care a ajuns gratis în Gruia, după ce contractul său cu formația din capitală a expirat.

În ultimele zile, oficialii celor două echipe au discutat despre un schimb de jucători, notează Prosport. CFR Cluj este dispusă să renunțe la Billel Omrani, în timp ce bucureștenii sunt nemulțumiți de randamentul lui Sergiu Buș.

Astfel, francezul ar putea ajunge la formația care l-a dorit insistent în ultimii ani, în timp ce Buș ar putea reveni la echipa care l-a format și s-ar reuni cu Edi Iordănescu, alături de care a ajuns cu Gaz Metan Mediaș în play-off în sezonul trecut și a devenit unul dintre golgheterii stagiunii precedente.

În actualul sezon, Omrani a strâns opt apariții în tricoul campioanei, în timp ce Buș a adunat 11 partide în tricoul FCSB-ului, reușind să marcheze de două ori și să ofere o pasă decisivă.

Comenteaza