Toni Petrea rămâne optimist în ciuda startului modest de sezon: "Mergem încrezători la Craiova"

Toni Petrea rămâne optimist în ciuda startului modest de sezon: "Mergem încrezători la Craiova"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat duelul contra unei alte formații care are parte de un început complicat de campionat.

O remiză cu Petrolul și o înfrângere la scor contra Rapidului sunt rezultatele înregistrate de "studenți" în primele două runde ale noului sezon din Superligă. Mai mult, nici jocul elevilor lui Toni Petrea nu a strălucit, însă antrenorul rămâne optimist.

Tehnicianul "Șepcilor roșii" crede că poate redresa situația și un rezultat pozitiv la Craiova va îmbunătăți serios situația echipei. Totodată, Petrea nu crede în zvonurile despre o posibilă înlocuire și își dorește că continue pe banca Universității.

"Ne așteaptă o partidă grea, cu un adversar care încă nu a acumulat niciun punct. E o echipă cu pretenții, o echipă bună, cu siguranță vom avea un meci dificil. Venim după un joc nesatisfăcător pentru noi, pentru toată lumea din Cluj. E momentul să demonstrăm că evoluția din meciul cu Rapid nu e ceea ce poate arăta această echipă.

Zilele acestea am încercat să ridic moralul jucătorilor și să vedem ce putem schimba pentru a avea o altă exprimare și un alt deznodământ. Mergem încrezători la Craiova. Fiecare moment poate fi considerat dificil, tot timpul există presiune. Trebuie să gestionăm cât mai bine aceste momente. Eu mă concentrez doar la acest meci.

Există o stare de nemulțumire, în primul rând chiar eu sunt nemulțumit de ceea ce am văzut, însă așa e la fotbal. Urmează un alt meci, în care există posibilitatea să ne revanșăm. Când rezultatele nu sunt cele așteptate apar diverese scenarii.

Eu am contract cu Universitatea Cluj și aș vrea să îl duc până la capăt. Avem șansa de a ne revanșa și de a arăta că la meciul trecut a fost un accident. Atunci lucrurile se schimbă în bine și echipa poate căpăta moral", a declarat antrenorul.

Următorul meci al Universității Cluj, cel cu FC U Craiova 1948 e programat vineri, 28 iulie, de la 18:30.

Comenteaza