Conceicao, povestiri despre modul de lucru din Liga 1: “A fost o experiență ireală”

Conceicao, povestiri despre modul de lucru din Liga 1: “A fost o experiență ireală”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fost antrenor la CFR Cluj și actual selecționer al Camerunului, portughezul a povestit, în țara natală, o experiență din România.

Antonio Conceicao a avut trei mandate pe banca formației din Gruia și le-a mai pregătit în Liga 1 pe FC Brașov și pe Astra Giurgiu. Într-un interviu acordat presei din Portugalia, actualul selecționer al Camerului a povestit o întâmplare din perioada în care antrena în România.

“Am avut parte de conducători care dădeau indicații băncii tehnice, dar în cazul meu efectul era zero. La un meci, patronul l-a sunat pe directorul sportiv și i-a transmis comanda. Eu nici nu am înțeles ce se petrece, secundul meu m-a făcut atent.

Asta pentru că directorul sportiv era un fost jucător de-al meu, iar el știa cum lucrez. De aceea, îi era frică să mă abordeze și să-mi spună ce trebuie să fac. La finalul meciului, el a venit totuși la mine și mi-a dezvăluit tot. Trebuia să scot portarul, primise un gol din lovitură liberă și echipa mea fusese egalată.

I-am spus să-i explice patronului că mi-a transmis mesajul. Apoi, am primit un telefon de la acel conducător. I-am zis că a fost decizia mea, iar el m-a dat afară. Am ajuns acasă, l-am sunat înapoi, să văd dacă era mai calm. Am stat de vorbă și a doua zi m-am prezentat la antrenament ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar a fost o experiență ireală”, a spus Conceicao, pentru A Bola.

În cele trei perioade petrecute la CFR Cluj, portughezul a cucerit alături de “feroviari” două Cupe și o Supercupă a României.

Comenteaza