Test reușit înaintea meciului cu Celtic. Traore și Omrani s-au accidentat și ar putea rata deplasarea în Scoția

Test reușit înaintea meciului cu Celtic. Traore și Omrani s-au accidentat și ar putea rata deplasarea în Scoția
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a câștigat fără emoții, scor 3-0, duelul cu Gaz Metan Mediaș, din runda cu numărul 11 a Ligii 1.

Campionii au început foarte bine partida și au preluat controlul jocului încă din primul minute. Elevii lui Dan Petrescu au dominat la capitolul posesie și, treptat, s-au instalat în jumătatea adversă. În minutul 20, Deac a bătut foarte bine o lovitură liberă, iar Vinicius a reușit să deschidă scorul.

Imediat după reușita brazilianului, Costache a avut o bună oportunitate de a marca, dar a fost blocat de Pleșca. CFR Cluj a continuat să domine jocul, iar înainte pauzei, Boli a înscris și el, tot din centrarea lui Deac, din lovitură liberă. Astfel, scorul pauzei în Gruia a fost 2-0.

Deși au început actul secund fără Edi Iordănescu, care a fost eliminat la pauză, oaspeții au fost mai periculoși. Buș putea reduce din diferență la cinci minute de la reluare, însă lovitura sa de cap a trecut puțin pe lângă poartă.

Totuși, soarta partidei a fost decisă în minutul 56, când Omrani a dus scorul la 3-0, cu un șut din întoarcere. Până la final, campionii și-au conservat perfect avantajul. Păun și Pereira au mai trecut pe lângă gol, însă scorul final a fost 3-0.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Culio ‘79), Hoban, Păun – Deac, Traore (Omrani ’45, Pereira ‘63), Costache

Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Pleașcă, Larie, M. Constantin, Velisar – Fofana (Roșu ’79), Droppa, Olaru (Costea ‘72) – E. Fernandes (Chamed ‘59), Buș, Cardoso

Următorul meci al clujenilor va fi în Scoția, împotriva celor de la Celtic. Partida e progamată joi, de la ora 22:00.

Comenteaza