News alert Tensiuni incredibile şi jocuri murdare între CFR și Dudelange înaintea partidei de 8 milioane de euro

Tensiuni incredibile şi jocuri murdare între CFR și Dudelange înaintea partidei de 8 milioane de euro

Conducerea CFR-ului susține că luxemburghezii i-au șicanat cu ocazia meciului tur. Acum, cei de la Dudelange se tem că "feroviarii" îi așteaptă la Cluj cu "surprize", așa că și-au adus chiar și propriul bucătar.

Echipa care se va califica joi seara în grupele Europa League se poate baza pe cel puțin 8 milioane d eeuro de la UEFA. Pentru Dudelange este un bonus nesperat, dar pentru finanțatorii CFR Cluj, care au investit deja multe milioane și vor să le recupereze, suma este vitală. De aceea, CFR are în față cel mai important meci al sezonului. Campioana Luxemburgului, Dudelange, a câștigat partida tur cu 2-0, prilej cu care între conducătorii celor două cluburi a izbucnit un scandal.

Acum, echipa din micul ducat se teme de "represalii" și a anunțat că vine la Cluj cu propriul bucătar, de teamă să nu li se servească mâncare alterată. Președintele clubului luxemburghez a oferit detalii:

“N-a fost deloc plăcut. Au început să se comporte ca niște nebuni. Pur și simplu ne-au amenințat, ne-au spus <Atenție că veniți voi în România>. L-am sunat pe secretarul lor și l-am amenințat la rândul meu că le fac plângere la UEFA. Mărturisesc că nu am nicio încredere în ei. Va trebui să fim foarte atenți. Omologii noștri de la CFR nu prea sunt sociabili. Nici măcar nu dau bună ziua când vin la UEFA”, a declarat Romain Schumacher, citat de Digisport.

La rândul său, Iuliu Mureșan a explicat de unde au pornit tensiunile dintre cele două echipe. "E o jignire pentru noi, e o glumă proastă. Vor să creeze un pic de tensiune înaintea partidei, dar vreau să precizez niște lucruri. La conferința de presă trebuiau să ne trimită un microbuz, dar a trebuit să ajungem cu taxi-ul la stadion. La ședința tehnică ne-au chemat la ora 9:30, iar ei nu au venit și ședința a început la 11. Ei și-au bătut joc de competiție și de noi", a spus conducătorul "feroviarilor".

"Noi nu le vom răspunde cu aceeași monedă, suntem CFR Cluj și avem un nivel. În Luxemburg, în vestiarul nostru era foarte cald, iar reprezentantul lor a spus că nu poate face nimic în legătură cu asta, nu se putea sta în vestiar. Noi de fiecare raportăm la UEFA. Și la Alashkert am făcut acest lucru când nu au venit autocarele”, a precizat Mureșan.

Returul play-off-ului Europa League, dintre CFR Cluj și Dudelange, va avea loc joi, 30 august, de la ora 20, pe stadionul din Gruia.

Comenteaza