News alert Surpriză la “U” Cluj. Negocierile cu Ionuț Badea au eșuat. Clubul nu a putut să îi satisfacă pretențiile financiare

Surpriză la “U” Cluj. Negocierile cu Ionuț Badea au eșuat. Clubul nu a putut să îi satisfacă pretențiile financiare

Deși era dat ca sigur pentru funcția de director sportiv, formația clujeană nu a reușit să ajungă la un acord cu Ionuț Badea.

Managerul executiv al Universității Cluj, Ovidiu Blag, anunța, în cursul săptămânii trecute, că fostul secund al echipei naționale va ocupa funcția de director sportiv în cadrul clubului. Totuși, “studenții” au anunțat că negocierile dintre cele două părți au luat sfârșit, iar “Șepcile roșii” vor apela la un alt candidat. 

Conform informațiilor ZIUA de Cluj, deși nu semnase niciun act oficial cu Universitatea Cluj, Badea a susținut mai multe ședințe cu jucătorii și cu angajații clubului în ultimele două săptămâni. “Într-un moment dificil pentru Universitatea Cluj domnul Ionuț Badea a fost un factor de stabilitate care ne-a făcut să trecem peste un moment sportiv tensionat.

Din păcate, nu am ajuns la un acord financiar în această fază a proiectului nostru. Astfel negocierile pentru găsirea unui manager sportiv continuă, iar rezultatul acestora va fi anunțat în zilele imediat următoare. Îi mulțumim domnului Ionuț Badea și ne manifestăm încrederea că rămân deschise pe viitor colaborările cu domnia sa”, a transmis Universitatea Cluj.

Comenteaza