Surpriză în Gruia. Unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani refuză prelungirea contractului

Surpriză în Gruia. Unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani refuză prelungirea contractului
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj se confruntă cu o problemă în cadrul lotului, după ce unul dintre jucătorii de bază din ultimele sezoane forțează o plecare.

Deși “feroviarii” au jucat din nou în grupele Europa League și se luptă pentru un nou titlu în Liga 1, un jucător e hotărât să plece din Gruia. Potrivit Fanatik, Billel Omrani refuză prelungirea contractului scadent la finalul sezonului.

Campioana este deschisă la oferte pentru atacantul francez, însă fotbalistul ar încerca să plece gratis în vară. Jucătorul e hotărât să rupă orice legătură cu trupa din Gruia și nu își dorește să se prezinte la reunirea lotului condus de Edi Iordănescu.

Între Omrani și oficialii CFR-ului au existat discuții, însă pretențiile financiare ale francezului au fost considerate exagerate de către șefii din Gruia. Astfel, atacantul a fost trimis deja la echipa a doua, însă clubul va fi nevoit să îi suporte salariul lunar de 18.000 de euro până la finalul înțelegerii.

În vârstă de 27 de ani, Omrani a sosit în Gruia în 2016 și de atunci a evoluat în 156 de jocuri pentru CFR Cluj, reușind să înscrie de 37 de ori și să ofere 29 de pase decisive. Deși a impresionat în sezonul trecut al cupelor europene, francezul nu a mai înscris de peste un an pentru “feroviari”.

Comenteaza