Suporter de lux pentru “U” Cluj la returul cu Dinamo. Emil Boc: “Voi face tot posibilul să ajung la meci”

Suporter de lux pentru “U” Cluj la returul cu Dinamo. Emil Boc: “Voi face tot posibilul să ajung la meci”

Primarul își dorește să fie alături de ”studenți” la partida care poate consemna revenirea echipei clujene în Liga 1, după o pauză de 7 ani.

Duminică, Universitatea Cluj dispută meciul sezonului, pe terenul celor de la Dinamo. “Șepcile roșii” încep cu un avantaj de două goluri returul barajului pentru promovare/menținere în prima ligă și sunt la 90 de minute de revenirea în elita fotbalului românesc.

Emil Boc i-a felicitate pe jucătorii pregătiți de Erik Lincar pentru rezultatul din meciul tur și a anunțat că va face tot posibilul pentru a-i susține din tribune pe Romario&Co. la partida cu Dinamo.

“Ce clujean nu știe că duminică avem meci? Avem infernul din Ștefan cel Mare și întotdeauna după infern ajungem într-un loc mai bun. Eu sper că după ziua de duminică ne vom revedea cu Universitatea Cluj în Liga 1.

Țin să îi felicit pentru modul în care s-au mobilizat în meciul cu Dinamo de la Cluj. Felicit echipa, întreg staff-ul tehnic, pe Radu Constantea din partea noastră a orașului. Trebuie să știe că toți clujenii sunt alături de ei și le țin pumnii. Avem încredere că pot să reușească, au demonstrat și la Cluj.

Voi face tot posibilul să ajung la meci. Am un program internațional în această perioadă. Sper să pot modifica, astfel încă să ajung și la meci”, a declarat Boc la ZIUA Live.

Partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo București este programată duminică, 29 mai, de la 21:00.

Comenteaza