Superstiția lui Dan Petrescu. De ce nu se uită la meciurile naționalei de handbal feminin

Superstiția lui Dan Petrescu. De ce nu se uită la meciurile naționalei de handbal feminin
Dan Petrescu nu mai urmărește meciurile selecționatei de handbal feminin de ceva timp. Antrenorul lui CFR Cluj are și un motiv.

"Bursucul" e convins că aduce ghinion naționalei de handbal feminin atunci când se uită la meciurile ei. "Când mă uit, echipa pierde. Sincer. Prefer să nu mă mai uit. Pentru că sufăr ca și cum ar fi echipa mea. De câte ori m-am uitat la naționala de handbal, dar și când era Oltchim, tot timpul când mă uitam pierdeau. Mi se făcea rău. Când nu mă uitam, câștigau.

Sper să nu văd niciun meci și să continue tot așa. Sper să ajungă cel puțin în semifinale (la Mondialul de Handbal Feminin, n. red.). Dacă joacă Cristina Neagu, va fi greu (pentru orice echipă, n. red.). E cea mai bună handbalistă din lume", a spus Dan Petrescu.

Echipa națională de handbal feminin este calificată în optimile Campionatului Mondial din Germania, unde va întâlni Cehia. Partida este programată luni, pe Arena din Leipzig. "Tricolorele" au terminat pe locul 1 în Grupa A, cu 8 puncte. România a bifat 4 victorii în primele 4 jocuri (29-27 cu Paraguay, 31-28 cu Slovenia, 19-17 cu Spania și 27-24 cu Angola). În ultima etapă din faza grupelor, România a fost învinsă cu 26-17 de Franța.

Comenteaza