"Superman"-ul lui Sabău de la "U" Cluj: „E un super-om, super-jucător!”

"Superman"-ul lui Sabău de la "U" Cluj: „E un super-om, super-jucător!”

Dan Nistor a fost desemnal omul meciului după victoria Universităţii Cluj de la Botoșani, iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi-a lăudat liderul vestiarului.

Mijlocaşul de 35 de ani al Universităţii Cluj, Dan Nistor, a fost desemnat omul meciului, în partida dintre FC Botoșani și U Cluj care s-a disputat luni, în cadrul etapei cu numărul 14 din Superliga. Clujenii au câştigat partida fără drept de apel, cu 3-0.

Nistor a înscris un gol și a pasat decisiv pentru celelalte două reușite ale coechipierilor, iar Ioan Ovidiu Sabău a vorbit laudativ la adresa elevului său. „Am avut emoții mari, nu știi dacă jucătorii înțeleg mesajul. Am pregătit bine jocul. S-a văzut astăzi atitudinea. Vreau să felicit toți jucătorii.

E un super-om, super-jucător (n.red. - Dan Nistor). Se vede clar. Se vede la execuții, cât de mult se identifică cu această echipă. Pentru mine e o satisfacție că pot să lucrez cu astfel de jucători. Repet, întotdeauna vin cu entuziasm. E un grup frumos.

Sper să găsesc, să fiu inspirat în alegerea primului 11 (n.red. - la meciul cu CFR Cluj), să îi pot reface din punct de vedere fizic, mental, să fiu inspirat în alegerea sistemului de joc”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviul de după meci, citat de prosport.ro

Comenteaza