Șumudică a analizat primul adversar din Liga Campionilor: “O formație incomodă. Ne așteptăm la o organizare riguroasă”

Șumudică a analizat primul adversar din Liga Campionilor: “O formație incomodă. Ne așteptăm la o organizare riguroasă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al formației din Gruia susține că a strâns deja informații despre Borac Banja Luka, iar campioana Bosniei Herzegovina se remarcă prin agresivitate.

CFR Cluj a beneficiat de statutul de cap de serie în primul tur preliminar al Ligii Campionilor și va întâlni un adversar mai slab cotat la prima vedere. Totuși, tehnicianul campioanei, Marius Șumudică, i-a analizat pe cei de la Borac Banja Luka și e convins că dubla nu va fi una ușoară pentru formația sa.

Antrenorul “feroviarilor” a remarcat agresivitatea de care dă dovadă campioana Bosniei Herzegovina, dar și organizarea defensivă a formației care a cucerit titlul cu doar două puncte avans față de FK Sarajevo.

”Am văzut-o de când am fost sortiți să întâlnim această echipă. Am adunat informații și continuăm să lucrăm la analizarea adversarului. Nu va fi ușor, e o echipă care a câștigat campionatul în Bosnia. Nu e ușor să fii campion în fața lui FK Sarajevo dacă nu ai valoare. Important este ca noi să fim bine pregătiți pe data de 6 iulie, când vom avea primul meci cu Banja Luka, echipa să aibă prospețime, tonus.

Ca relații de joc nu cred să fie probleme, fiindcă jucătorii aceștia evoluează de multă vreme împreună, se știu între ei foarte bine. Eu trebuie doar să închid un puzzle deja existent sau să-l reconstruiesc, să le ofer fotbaliștilor șansa de a continua performanțele și aventura pe care au început-o în anii trecuți.

Va fi un duel pe care o să-l tratăm cu toată seriozitatea. O formație incomodă ca agresivitate, ca mod de abordare a jocurilor. Sunt "sârbi", au sângele fierbinte și ne așteptăm la o organizare riguroasă a lor.

Antrenez cât mă țin balamalele. După amicalul cu Ludogoreț cred că eram mai consumat decât erau jucătorii. Pun suflet, mă consum enorm, dar nu mă văd făcând altceva, m-am obișnuit să merg zi de zi la antrenament, să pregătesc meciuri”, a declarat Șumudică pentru GSP.

Comenteaza