"Studenții", pregătiți pentru partida cu Prometey: "Așteptăm cu nerăbdare acest meci"

"Studenții", pregătiți pentru partida cu Prometey: "Așteptăm cu nerăbdare acest meci"
| Foto: euroleaguebasketball.net

U-BT Cluj-Napoca întâlnește liderul Grupei A din EuroCup, în ultimul meci în fața proprilor fani în cadrul competiției continentale.

Fără șanse la accederea în faza următoare, campioana României speră totuși la un succes prin care să bucure spectatorii din BT Arena. Mihai Silvășan a prefațat jocul cu Prometey și a anunțat că echipa sa va va totul pentru victorie.

"Așteptăm cu nerăbdare acest meci. Ne dorim să facem un meci bun, ne dorim să câștigăm. Jucăm cu prima clasată din grupă, cea mai în formă echipă din EuroCup. Sunt extrem de talentați din punct de vedere individual, sunt atletici și au un joc de tranziție bună.

Marchează cele mai multe puncte în EuroCup, va trebui să stopăm tranziția lor și recuperările ofensive. Așa ne vom da șanse să sperăm la o victorie. Vrem să evoluăm bine la ultimul meci în EuroCup în fața fanilor. Îi așteptăm în număr cât mai mare și sper să le facem o bucurie", a spus antrenorul.

U-BT Cluj speră să evolueze în EuroCup și sezonul viitor

Deși mai sunt două meciuri până la finalul aventurii europene, Mihai Silvășan a analizat parcursul campioanei României și deși e dezamăgit de performanța sportivă, e fericit că fanii au fost în număr mare lângă echipă. În plus, tehnicianul a dezvăluit că U-BT speră la participarea în EuroCup și în stagiunea următoare.

"Nu am tras încă linie, mai avem două meciuri. Nu putem considera acest sezon european ca fiind un succes. Nu am reușit să ne calificăm în play-off, deși ne doream acest lucru. Terbuie să învățăm, sperăm să rămânem în continuare în această competiție.

Faptul că la aproape toate deplasările au fost prezenți fani din Cluj în număr mare ne face să fim mândri. Ne bucură și că la meciurile de acasă am avut 5-6.000 de oameni.

Sperăm să fim mai constanți, să facem alegeri mai bune la începutul anului și să încercăm să rămânem cu aceeași echipă pentru a avea continuitate. Am început discuții cu cei de la EuroCup, nu pot da un răspuns clar. Se vrea și sperăm să și reușim", a declarat Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Prometey e programată miercuri, de la 19:30.

Comenteaza