“Studenții”, motivați înaintea duelului cu FC Brașov: “Trebuie să facem tot posibilul să obținem cele trei puncte”

“Studenții”, motivați înaintea duelului cu FC Brașov: “Trebuie să facem tot posibilul să obținem cele trei puncte”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj va întâlni în runda cu numărul 13 din sezonul regulat al Ligii a 2-a echipa nou-promovată aflată în subsolul clasamentului.

După înfrângerea împotriva celor de la CSC Șelimbăr, “Șepcile roșii” revin acasă, pe Cluj Arena, pentru jocul contra echipei de sub Tâmpa. Erik Lincar a îndemnat la concentrare înaintea partidei și speră ca elevii săi să reușească să obțină cele trei puncte luni după-amiază.

”Mai avem de făcut câțiva pași pentru a fi siguri de play-off. În momentul de față pare că trei echipe se luptă pentru primul loc, iar Petrolul are șase puncte avans și pare o echipă care cu siguranță va încheia sezonul regulat pe primul loc la felul în care reușește să obțină puncte.

Din păcate noi venim după un joc mai puțin reușit și atunci trebuie să facem tot posibilul să obținem cele trei puncte pentru a fi în partea de sus a clasamentului. Ținând cont că nu vom avea spectatori nu cred că revenirea acasă e un atât de mare avantaj.

În același timp mulțumim celor care s-au ocupat de gazon, cred că este în condiții optime. Sper să reziste, mai ales că se anunță precipitații. Totuși, este vestiarul nostru, locul unde ne simțim bine, însă ca totul să fie perfect ne dorim suporterii în tribune”, a declarat Erik Lincar.

La rândul său, Alexandru Boiciuc a vorbit despre jocul de luni. “Am avut un parcurs bun, chiar dacă nu suntem pe primul loc, așa cum ne-am fi dorit. Cred că datorită acestor eșecuri pe care le-am avut, am învățat foarte mult și ne-au ajutat să obținem victoriile de până acum.

Ne așteaptă un joc interesant, vom avea un adversar puternic din punct de vedere fizic și va trebui să gestionăm bine jocul, să dăm ritmul și să realizăm ocaziile pe care le vom avea. Cu siguranță vor avea ambiție, vor veni să demonstreze că merită să fie în Liga a 2-a, însă îi vom aștepta pregătiți”, a spus jucătorul “Șepcilor roșii”.  

Atacantul a vorbit și despre concurența cu Hofman pentru titlul de golgheter. “Scopul nostru este același, să obținem cât mai multe puncte, toată echipa joacă pentru a marca. Nu avem un anumit pariu, însă cu siguranță ne dorim și eu și el să marcăm cât mai mult și să fim pe primul loc pe lista golgheterilor”, a explicat Boiciuc.

 Partida dintre Universitatea Cluj și FC Brașov se va disputa luni, de la 17:30.

Comenteaza