"Studenţii" întâlnesc "lanterna roşie"

Universitatea Cluj întâlneşte pe teren propriu pe FC Braşov, echipa cu care a jucat primul meci oficial pe Cluj Arena, pe data de 16 octombrie 2011 şi pe care clujenii au câştigat-o cu 1 la 0 prin golul lui Marinescu din minutul 39.

În ediţia trecută de campionat, rezultatele au fost favorabile ”studenţilor” care au câştigat pe teren propriu cu scorul de 2 la 0 şi au remizat în deplasare 0 la 0. În momentul de faţă „şepcile roşii” se află pe locul opt la egalitate de puncte, patru, cu rivala din Gruia, în timp ce FC Braşov este „lanterna roşie” a clasamentului cu numai un singur punct.

Antrenorul "alb - negrilor", Mihai Teja, ţinteşte victoria în detrimentul jocului spectaculos

”Urmează un meci cu echipa care se află pe ultimul loc în clasament, dar cred că nu este valoarea acestei echipe, deoarece au în componenţă jucători foarte buni, experimentaţi. Vrem să considerăm fiecare meci o finală. Avem nevoie de puncte şi vrem uşor, uşor să câştigăm fiecare meci şi să acumulăm cât mai multe puncte. Cred că vom întâlni o echipă motivată care îşi doreşte să îşi ia puncte. Fiecare echipă îşi doreşte să îşi ia punctele la începutul campionatului. Atmosfera este bună aşa cum a fost şi după înfrângerea cu Dinamo. Ne place împreună cu jucătorii să menţinem un echilibru şi la înfrângeri şi la victorii. Nu trebuie să fim foarte euforici sau să fim foarte supăraţi după o înfrângere. Pe noi ne interesează să obţinem victoria. Dacă se poate să facem un joc foarte bun ar fi foarte bine. Am jucat la Chiajna la 45 de grade. Eu aproape aveam ameţeli. Asta este. Încercăm să facem faţă din toate punctele de vedere”, a spus Teja.

Dintre noi veniţi fundaşii Doru Bratu, Dino Skvork şi Diaranke Fofana şi mijlocaşul Paulinho nu au prins nici un minut meciurile oficiale. La serviciile fundaşului Mateus Alves Maciel s-a renunţat după numai o lună de zile după ce a fost adus la echipă, iar în ceea ce îl priveşte pe Sauvadet încă nu s-a luat o decizie, iar momentan acesta se pregăteşte separat de restul lotului cu preparatorul fizic.

Lipsa unui golgheter

După plecarea atacantului Valentin Lemnaru la Steaua Bucureşti, se pare că Universitatea nu mai are un vârf de atac asemănător, care să marcheze constant. Gabi Jula şi Justin Mengolo deocamdată nu au arătat că se ridică la nivelul fostului golgheter plecat în Ghencea, iar în privinţa atacantului de 1,94 metri, Jonathan Nanizayamo, încă nu s-a luat o decizie dacă va rămâne sau nu la echipă. În situaţia în care atacantul de origine franceză nu îl va convinge pe Teja, oficialii Universităţii vor căuta un alt vârf de atac.

Preţul biletelor:

Peluza I: 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei.

Zona VIP, etaj 4: 50 de lei.

Zona VIP, etaj 3: 60 de lei.

Zona VIP, etaj 2: 100 de lei.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele 2A2, şi 2S1.

Partida Universitatea Cluj - FC Braşov, din cadrul etapei a patra a Ligii I la fotbal se va disputa luni 18 august 2014, cu începere de la ora 18.30.

 

Comenteaza