"Studenții" au un singur obiectiv la meciul cu Hermannstadt: "Suntem pregătiți și motivați să ne calificăm"

"Studenții" au un singur obiectiv la meciul cu Hermannstadt: "Suntem pregătiți și motivați să ne calificăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a prefațat duelul pe care echipa sa îl va disputa în sferturile de finală ale Cupei României.

La fel ca în stagiunea precedentă, Universitatea Cluj se duelează cu Hermannstadt pentru un loc în semifinalele competiției. Anul trecut "studenții" s-au impus, iar Ioan Ovidiu Sabău e convins că elevii săi pot repeta rezultatul, dar și performanța de a juca din nou în ultimul act la Cupei României.

"Ținând cont că anul trecut am jucat finala, este clar că asta ne dorim și în acest an. Atât eu, cât şi suporterii, conducerea. Suntem pregătiți și motivați să ne calificăm. Băieții sunt refăcuți, am analizat ultimul joc, unde trebuie să facem îmbunătățiri.

Va conta mult voința și să se vadă ambiția pentru ca lupta pentru un obiectiv atât de important. Întâlnim o echipă omogenă, cu un antrenor foarte bine pregătit. E o echipă care joacă, cu mici excepții, cam cu același lot.

Știu ce au de făcut, au același sistem de joc, o echipă echilibrată. Trebuie să facem ambele faze bine. Va fi un joc bine așezat, nimeni nu va risca. Toate echipele rămase în cursă își doresc trofeul, chiar și Corvinul", a declarat antrenorul.

Jocul dintre Universitatea Cluj și Hermannstadt se va disputa miercuri, de la 21:00.

Comenteaza