“Studenții” au gânduri mari după startul bun de sezon: “Sper să promovăm la finalul sezonului și să fim cu toții fericiți”

“Studenții” au gânduri mari după startul bun de sezon: “Sper să promovăm la finalul sezonului și să fim cu toții fericiți”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Prin vocea căpitanului Costinel Gugu, jucătorii Universității Cluj au transmis un mesaj de încredere în propriile forțe, după ce au obținut maximum de puncte în primele două runde din Liga a 2-a.

“Șepcile roșii” au parte de un start bun de sezon și sper ca seria de victorii să fie prelungită cât mai mult. Elevii lui Erik Lincar sunt optimiști înaintea duelului cu Unirea Constanța, o echipă ce nu a reușit să înscrie în primele două etape și își doresc un nou succes în fața proprilor suporteri.

“Venim două după meciuri bune, vrem să îl câștigăm și pe al treilea și să ne menținem în fruntea clasamentului. Ne bucurăm că nu am primit gol, sperăm să fie la fel și mâine seară și să luăm toate cele trei puncte. Toate echipele sunt de luat în seamă, contează să luăm meciul în serios și să câștigăm.

Mă simt foarte bine aici, sper să facem treabă bună în continuare. Banderola este o responsabilitate. A fost decizia jucătorilor cărora le mulțumesc. Ne pare rău pentru accidentarea domnului Lincar, sperăm să fie lângă noi.

Tot timpul trebuie să fim pozitivi când ieșim pe teren. Important este să ne încurajăm între noi și totul vine de la sine. Nu contează ce a fost în trecut, sper să promovăm la finalul sezonului și să fim cu toții fericiți”,

“Ne bucurăm de cele două victorii, atmosfera este foarte bună, dar trebuie să fim pregătiți pentru meciul care urmează. Au fost ceva probleme anul trecut, dar ce a fost atunci trebuie șters cu buretele și trebuie să ne gândim ce facem anul acesta.

Unirea Constanța e o echipă rănită, cu siguranță vor veni aici să își apere șansa, o a treia înfrângere pentru ei nu ar fi deloc plăcută. Pentru noi este important să fim pregătiți, să fim cu gândul la meci.

Am mare încredere în staff și în jucători că știu ce au de făcut. În acest moment nu știu dacă vor mai sosi întăriri, va conta și evoluția echipei și jucătorilor”, a spus și directorul sportiv Gabi Giurgiu.

Comenteaza