Strategia de transferuri a campioanei depinde de plecarea lui Omrani

Strategia de transferuri a campioanei depinde de plecarea lui Omrani
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialii din Gruia își doresc să obțină o sumă importantă în schimbul atacantului pentru a putea întări lotul lui Edi Iordănescu.

Intrat în ultimele șase luni de contract, Billel Omrani reprezintă cel mai bun produs de export al campioanei CFR Cluj. Potrivit Fanatik, conducerea “feroviarilor” își dorește să obțină aproximativ 500.000 de euro în schimbul francezului pe care clubul clujean îl poate pierde gratis la finalul sezonului.

Mai mult, întreaga strategie de transferuri a CFR-ului în perioada de mercato din iarnă depinde de plecarea atacantului. Cu suma obținută în schimbul lui Omrani, șefii din Gruia vor să îi îndeplinească dorințele lui Edi Iordănescu, care a cerut doi jucători importanți înaintea părții secunde a sezonului din Liga 1.

În vârstă de 27 de ani, Billel Omrani a sosit în 2016 în Gruia, de la Olympique Marseille. În 156 de partide în tricoul vișiniu, francezul a înscris 37 de goluri și a oferit 29 de pase decisive. Alături de “feroviari”, atacantul a cucerit trei titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza