Stefan Bircevic va fi primit cu brațele deschise la Cluj: "Ne-a ajutat extrem de mult în ultimii doi ani"

Stefan Bircevic va fi primit cu brațele deschise la Cluj: "Ne-a ajutat extrem de mult în ultimii doi ani"
| Foto: u-bt.basketball

Baschetbalistul sârb evoluează pentru Lietkabelis, următoarea adversară a "studenților" în Grupa B din EuroCup.

Plecat în vară de la U-BT, Stefan Bircevic a evoluat o scurtă perioadă în Bundesliga, la Mitteldeutscher BC, pentru ca în urmă cu aproximativ două săptămâni să semneze un contract cu Lietkabelis.

Așadar, baschetbalistul în vârstă de 33 de ani va reveni în BT Arena, la scurt timp după despărțirea de "studenți". Fostul său antrenor, Mihai Silvășan, e convins că sârbul va fi primit cu brațele deschise la Cluj.

"Ne vom strânge mâna, ne vom îmbrățișa și fiecare va fi cu treaba lui. El se lupta pentru echipa lui, pentru a câştiga. El este un luptător în general. E un jucător care știe să își ajute echipa să câștige. Noi, la rândul nostru, ne dorim victoria.

Avem și noi luptători, deci cred ca va fi un duel pe cinste. Nu între noi și Bircevic, ci între U-BT și Lietkabelis. În ceea ce îl privește, cu siguranță va fi primit bine. Ne-a ajutat extrem de mult în ultimii doi ani să obținem trofee", a spus Mihai Silvășan.

În perioada petrecută la Cluj-Napoca, Stefan Bircevic a câștigat alături de U-BT două titluri, două Supercupe și o Cupă a României.

Comenteaza