Steaua a luat un mijlocaş defensiv şi un vârf de atac

Steaua a luat un mijlocaş defensiv şi un vârf de atac
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că a ajuns la un acord cu jucătorii Alexandru Bourceanu şi Stefan Nikolici, de la Poli Timişoara, urmând ca cel mai probabil aceştia să se antreneze cu formaţia "roş-albastră" începând de marţi.

"În proporţie de 99 la sută ne-am înţeles, am discutat şi cu jucătorii, şi cu Marian Iancu şi le convine şi lor. Cred că mâine vor fi la antrenament", a spus Becali.
El l-a dorit pe Bourceanu pentru agresivitatea din teren pe care nijlocaşul o arată. "Bourceanu este jucătorul pe care când îl ai în teren ai 12 jucători. Luptă cât pentru doi jucători. Bourceanu este jucătorul care ne-a lipsit nouă, un fel de Mirel Rădoi, Paraschiv şi Lovin. Părerea mea e că jucătorii ăştia au ţinut Steaua în frunte. Jucători agresivi de luptă pe care nu i-am avut în ultimii ani şi am suferit", a mai spus Becali.
Gigi Becali a menţionat că Steaua avea nevoie de un atacant masiv, de careu, ca muntenegreanul Stefan Nikolici. "Nikolici este jucătorul care în situaţia în care nu putem juca «tiki-taka Barcelona», pe care tot am strigat-o şi am urlat-o, poate fi atacantul de careu, vârf împins. Poţi da mingiile pe el. Probabil în viitor apropiat Steaua va domina jocul şi are nevoie de un atacant puternic în faţă", a adăugat el.
Cei doi fotbalişti vor semnat contracte pe trei ani cu Steaua.

Comenteaza