Start ratat pentru handbaliștii Universității Cluj în Liga Zimbrilor

Start ratat pentru handbaliștii Universității Cluj în Liga Zimbrilor

“Studenții” au pierdut la debutul în prima ligă, scor 24-22, în fața echipei CSM Bacău.

Partida din Sala Sporturilor “Horia Demian” a avut un început echilibrat, ambele echipe încercând să studieze adversarul. Cele două formații au mers cap la cap pe tot parcursul reprizei. Totuși, cinci ratări consecutive ratate de clujeni au ajutat la desprinderea oaspeților care au intrat în avantaj la cabine, scor 14-10.

Universitatea a ieșit mai motivată de la vestiare și a reușit egalarea. Jocul a devenit din nou echilibrat, dar lipsa de soluții de pe banca “studenților” a făcut diferența în favoarea băcăuanilor. Clujenii au ratat din nou mult, iar partida s-a încheiat cu victoria la limită a CSM-ului, scor 24-22.

Antrenorul Ioan Ani-Senocico a avut puterea de a-și felicita elevii la finalul partidei. “Am arătat bine o scurtă perioadă de timp, comparativ cu așteptările pe care le am eu de la ei. Cred că diferența s-a făcut la banca de rezerve. Din păcate, noi avem jucători care au venit și nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică și tactică. Nu pot decât să îi felicit pentru dăruirea lor, dar avem mult de muncit dacă vrem să ajungem sus”, a declarat tehnicianul.

Următorul meci al Universității va fi în deplasare împotriva formației CSM Focșani.

Comenteaza