Speranțe pentru "feroviari". Investitorii dau târcoale clubului

Speranțe pentru
Președintele Iuliu Mureşan a dezvăluit că poartă tratative cu investitori din străinătate pentru preluarea echipei. "Dacă reuşim să le finalizăm, ne vom putea propune obiective mai ambiţioase".

"Întradevăr, suntem în negocieri cu nişte investitori străini care ar dori să se implice la echipă. Oferta e destul de bună, dat fiind că ne-a captat interesul. Dacă ajungem la un consens cu ei, până la iarnă vom ieşi din insolvenţă. Mai multe detalii nu pot oferi în momentul de faţă", a declarat, luni, pentru Ziua de Cluj oficialul "feroviarilor".

Preşedintele de la CFR Cluj este convins că echipa sa va ieşi din insolvenţă şi în cazul în care aceste tratative nu se vor finaliza: "Cu banii încasaţi din ultimii jucători vânduţi ne putem descurca. Nu mai avem restanţe salariale. Dacă totul merge bine, la un an de la ieşirea din insolvenţă vom avea din nou dreptul de a evolua în cupele europene".

Formaţia din Gruia a mai avut alte două oferte în urmă cu un an. "Negocierile de atunci au picat, cu toate că la una dintre oferte am fost în discuţii aproape şase luni. În orice caz, dacă reuşim să le finalizăm pe cele actuale, ne vom putea propune obiective mai ambiţioase pe termen lung", a afirmat Mureşan.

În acest moment, echipa antrenată de Vasile Miriuţă ocupă locul 12 în Liga 1, cu 4 puncte şi un golaveraj de 10-6. "Feroviarii" au început campionatul cu un handicap de 6 puncte. În ultima etapă, CFR Cluj a remizat, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0.

"Sunt mulţumit de rezultatul înregistrat sâmbătă, având în vedere că am evoluat la doar două zile după meciul cu Târgu-Mureş, din Cupa Ligii. Jucătorii au fost destul de obosiţi, iar dintre noii veniţi a evoluat doar Gomelt. Omrani şi Roman vor apărea abia în meciurile următoare", a dezvăluit Iuliu Mureşan.

Preşedintele "vişiniilor" a lăudat evoluţia lui Mihai Mincă. Cu el în poartă, CFR Cluj nu a pierdut niciun meci în acest sezon: "Mincă a apărat foarte bine până acum, nu am ce să-i reproşez. Şi restul echipei a avut o prestaţie bună. Ultimele rezultate ne dau încrederea că putem mai mult".

Comenteaza