Site-ul ucluj.ro nu a primit acreditări la meciul CFR - "U"

Site-ul ucluj.ro nu a primit acreditări la meciul CFR -
În răspunsul la cererea de acreditare, un oficial CFR i-a jignit pe administratorii site-ului suporterilor Universităţii, făcându-i "retarzi mintal".

Cel mai accesat site de suporteri din România, ucluj.ro, nu va putea transmite informaţii de la derby-ul Clujului decât din tribună. Oficialii CFR au refuzat cererea lor de acreditare. Mai mult, feroviarii i-au jignit pe administratorii site-ului ucluj.ro, făcându-i "retarzi mintal".

Iată răspunsul CFR-iştilor:

Buna,
Am vizitat intamplator site-ul ucluj.ro.
Constat cu dezamagire ca patru persoane aparent normale, au solicitat acreditari in numele "site-ului suporterilor U Cluj".
Vazand referintele de pe site-ul Dumneavoastra la echipa CFR 1907 Cluj si la stadionul "Dr. Constantin Radulescu" nu pot decat sa banuiesc ca administratorii acestui site sufera de un usor retard mintal si din pacate intaresc imaginea deja conturata pe care o poarta si o mica parte din "suporterii" pe care ii reprezentati.
In consecinta solicitarile Dumneavoastra de acreditare au fost respinse.
Mult succes
Tudor POP
Marketing & Media Manager

Administratorii site-ului ucluj.ro au spus că s-au adresat Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal, semnalând incidentul.

Comenteaza