Simona Halep, mesaj de susținere pentru Monica Niculescu: “Mă bucur mult pentru ea și sper să facem o treabă bună”

Simona Halep, mesaj de susținere pentru Monica Niculescu: “Mă bucur mult pentru ea și sper să facem o treabă bună”
| Foto: digisport.ro

După plecarea lui Florin Segărceanu, Niculescu a preluat funcția de antrenor a echipei feminine de tenis, care va evolua în Billie Jean King Cup, noua denumire a Fed Cup.

România va evolua în 16 și 17 aprilie la Cluj-Napoca împotriva Italiei, cu un nou antrenor, Monica Niculescu. În plus, echipa de tenis feminin va beneficia și de serviciile Simonei Halep, care a decis să evolueze împotriva italiencelor, deși inițial refuzase participarea în competiție. Mai mult, fostul lider mondial și-a arătat susținerea pentru noul antrenor al României.

“M-am hotărât să joc la Fed Cup pentru că îmi doresc mereu să joc Fed Cup și faptul că am stat o lună m-a ajutat mult să pot merge să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoție diferită, o încărcătură emoțională foarte mare și este epuizant. Dar mă bucur că pot să merg… Și pentru Moni mă bucur, știam că va fi căpitan!

Mă bucur tare mult pentru ea și sper să facem o treabă bună. Nu va fi o colaborare. Eu sunt jucătoare, iar ea este căpitan-jucător. Ea va decide tot ce ține de echipă și de decizii! Sunt acolo să îmi joc meciurile și atunci când e cazul voi juca și extra dacă e nevoie. Am spus-o de multe ori și îmi doresc și eu să fiu căpitan-jucător la un moment dat. Cred că este o experiență extraordinară, dar și un stres în plus. Putem să trecem de orice echipă și sunt foarte încrezătoare”, a declarat Simona Halep, potrivit Prosport.

Comenteaza