Simona Halep joacă astăzi pentru un loc în finala de la Wimbledon

Simona Halep joacă astăzi pentru un loc în finala de la Wimbledon
| Foto: wtatennis.com

Fostul lider mondial se duelează în penultimul act al competiției de la Londra cu Elena Rybakina (23 WTA).

După victoria încântătoare în fața Amandei Anisimova, Simona Halep va juca joi pentru un loc în marea finală de la Wimbledon. Adversara româncei va fi sportiva din Kazahstan, Elena Rybakina.

Dacă Halep este dublă câștigătoare de Grand Slam, la Roland Garros în 2018 și la Wimbldeon în 2019, cea mai bună performanță a Elenei Rybakina era până acum un sfert de finală la turneul de la Paris.

Totodată, fostul lider mondial conduce în duelurilile directe, 2-1, succesul sportivei din Kazahstan venind după un abandon al româncei, în 2019, la Wuhan.

Pentru a ajunge în penultimul act al competiției, Elena Rybakina a trecut de Coco Vandeweghe (157 WTA), Bianca Andreescu (56 WTA), Qinwen Zheng (52 WTA), Petra Martic (80 WTA) și Ajla Tomljanovic (44 WTA).

De cealaltă parte, Simona Halep le-a învins pe Karolina Muchova (81 WTA), Kirsten Flipkens (190 WTA), Magdalena Frech (92 WTA), Paula Badosa (4 WTA) și Amanda Anisimova (25 WTA).

Partida dintre Simona Halep și Elena Rybakina, din semifinalele turneului de la Wimbledon este programată astăzi, de la 17:00.

Comenteaza