Simona Halep debutează la Rogers Cup

Simona Halep debutează la Rogers Cup
| Foto: WTA

Mihaela Buzărnescu și Sorana Cârstea sunt celelalte reprezentante ale României pe tabloul priincipal de la Montreal. 

Cinci jucătoare românce au evoluat în primul tur al turneului canadian, dar Irina Begu și Ana Bogdan au fost eliminate, în timp Monica NiIculescu a pierdut duelul 100% românesc cu Sorana Cârstea. Acum, a venit rândul liderului mondial să debuteze la Montreal, turneu pe care l-a câștigat în urmă cu doi ani. Primul meci al Simonei Halep va fi împotriva rusoaicei Anastasia Pavliuchenkova (28 WTA), jucătoare pe care a învins-o în toate cele șate dueluri directe. 

După ce a învnis-o pe Monica Niculescu, Sorana Cârstea va avea parte de un duel tare în turul al doilea, împotriva lui Venus Williams (14 WTA). Totuși, dacă va trece de americancă, există șansa unui nou duel românesc, de data această mpotriva Simonei Halep. 

Jucătoarea cu cele mai multe victorii în circuitul WTA din acest sezon, Mihaela Buzărnescu (20 WTA) a trecut ușor în primul tur de chinezoaica Qiang Wang, scor 6-2, 7-5. Pentru Buzărnescu urmează partida cu Elina Svitolina (5 WTA). La fel ca și Halep, ucraineanca a beneficiat de un wild-card în primul tur. 

Primul duel este chiar cel al Mihaelei Buzărnescu, în jurul orei 20:30, iar după miezul nopții intră în luptă SImona Halep și Sorana Cârstea. 

Comenteaza