Simona Halep a anunțat numele noului antrenor, alături de care va veni la Transylvania Open

Simona Halep a anunțat numele noului antrenor, alături de care va veni la Transylvania Open
| Foto: lastwordontennis.com

Fostul lider al clasamentului mondial a început o nouă colaborare, după ce s-a despărțit de fostul său tehnician, Darren Cahill.

Simona Halep va încheia anul competițional alături de un nou antrenor. Sportiva clasată în prezent pe locul 15 WTA s-a despărțit recent de Darren Cahill, însă va relua colaborarea cu Adrian Marcu.

Fostul lider mondial a mai lucrat alături de antrenor în 2013, când a cucerit trofeele de la New Haven, Moscova și Sofia.

“Domnul Dobre este în echipă și a venit și domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poți la acest nivel, e presiune.

Sunt emoții înaintea meciurilor. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine și trebuie să am și eu încredere în ea, să îmi ofere liniște”, a declarat Halep pentru as.ro.

Pentru jucătoarea româncă urmează turneul de la Indian Wells și Kremlin Cup, iar în perioada 25-31 octombrie și-a anunțat prezența la Transylvania Open, competiție ce va avea loc în BT Arena din Cluj.

Comenteaza