Simona Halep a anunțat numele noului antrenor, alături de care va veni la Transylvania Open

Simona Halep a anunțat numele noului antrenor, alături de care va veni la Transylvania Open
| Foto: lastwordontennis.com

Fostul lider al clasamentului mondial a început o nouă colaborare, după ce s-a despărțit de fostul său tehnician, Darren Cahill.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Simona Halep va încheia anul competițional alături de un nou antrenor. Sportiva clasată în prezent pe locul 15 WTA s-a despărțit recent de Darren Cahill, însă va relua colaborarea cu Adrian Marcu.

Fostul lider mondial a mai lucrat alături de antrenor în 2013, când a cucerit trofeele de la New Haven, Moscova și Sofia.

“Domnul Dobre este în echipă și a venit și domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poți la acest nivel, e presiune.

Sunt emoții înaintea meciurilor. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine și trebuie să am și eu încredere în ea, să îmi ofere liniște”, a declarat Halep pentru as.ro.

Pentru jucătoarea româncă urmează turneul de la Indian Wells și Kremlin Cup, iar în perioada 25-31 octombrie și-a anunțat prezența la Transylvania Open, competiție ce va avea loc în BT Arena din Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza