Silvășan, mesaj pentru fani înainte de meciul cu Bursaspor: "Le garantăm că ne vom lupta pentru victorie"

Silvășan, mesaj pentru fani înainte de meciul cu Bursaspor: "Le garantăm că ne vom lupta pentru victorie"
| Foto: euroleaguebasketball.net

Deși șansele la calificarea în faza următoare a EuroCup sunt minime, "studenții" speră la cât mai multe succese în meciurile rămase din competiția continentală.

U-BT Cluj-Napoca ocupă locul al nouălea în Grupa A și primește vizita finalistei din sezonul trecut al EuroCup, Bursaspor. Chiar dacă echipa clujeană are nevoie de o minune pentru a obține calificarea în faza următoare, Mihai Silvășan își dorește un joc cât mai bun din partea elevilor săi și cât mai multe victorii în partidele rămase.

"Jucăm cu o echipă puternică, finalista de anul trecut. Din păcate pentru noi șansele de calificare în play-off sunt extrem de mici. Ne dorim să facem un meci bun, cu siguranță nu ne dorim să arătăm ca o echipă învinsă sau scoasă din lupta pentru calificare.

Urmează un meci important pentru simplul fapt că avem șansa să ne arătăm valoarea, să ne arătăm caracterul. Va fi un cadou frumos pentru toți suporteri, dar în special pentru toate doamnele și domnișoarele prezente la meci.

E important pentru noi să simțim că lumea ne susține și ne încurajează, chiar dacă avem doar șanse teoretice pentru a accede mai departe. Îi așteptăm să vadă un meci de calitate și le garantăm că ne vom lupta pentru victorie", a declarat antrenorul.

Stipanovic va absenta și cu Bursaspor

Campioana României nu se va putea baza pe serviciile veteranului, însă Mihai Silvășan e optimist că pivotul ar putea reveni în curând pe parchet.

"În continuare Stipanovic nu va evolua. Recuperarea lui merge bine, se simte mult mai bine decât acum o săptămână, însă nu e complet refăcut. Vom vedea dacă va fi apt pentru următoarele meciuri", a spus tehnicianul.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și Bursaspor, din EuroCup, este programată miercuri, 8 martie, de la 19:30.

Comenteaza