”Șepcile roșii”, față în față cu primul meci oficial din 2022: “Sper să fim inspirați și să reușim să marcăm gol sau goluri”

”Șepcile roșii”, față în față cu primul meci oficial din 2022: “Sper să fim inspirați și să reușim să marcăm gol sau goluri”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul “studenților”, Erik Lincar, a prefațat duelul contra Concordiei Chiajna, primul joc oficial al anului.

După o pauză îndelungată, lupta din Liga a 2-a se intensifică din nou, iar Universitatea Cluj se pregătește pentru debutul oficial în 2022. “Șepcile roșii” se vor duela pe teren propriu cu una dintre contracandidatele la promovare, Concordia Chiajna. Erik Lincar a prefațat întâlnirea și a vorbit despre punctele forte ale adversarilor de luni.

”Întâlnim o echipă solidă, la același nivel cu noi din punct de vedere fizic. Au transferat 11 jucători, cred că în echipa de start vor apărea minim 4-5 dintre ei. Și eu stau să mă gândesc ce voi alege, să fim mai omogeni sau să mergem pe o formulă mai nouă.

Ar fi foarte bine pentru noi ca starea terenului să fie bună, să putem avea posesie. Știm cu toții că cei din Chiajna și Claudiu Niculescu preferă contraatacul și atunci trebuie să ne așteptăm la aceste situații. Sper să avem și un număr important de suporteri în tribună și cu siguranță ne dorim cele trei puncte pentru a intra matematic în play-off.

Am lucrat la antrenament, au slăbiciunile lor, încercăm să profităm de ele. E adevărat că iau foarte greu gol, însă sper să fim inspirați luni și să reușim să marcăm gol sau goluri. Cu siguranță fazele fixe vor fi cheia jocului. Ambele echipe au atât executanți, cât și participanți la fazele fixe, care pot decide aceste situații”, a explicat tehnicianul.

Cum va arăta play-off-ul pentru Universitatea Cluj

Deși mai sunt încă trei partide din sezonul regulat, antrenorul echipei clujene, Erik Lincar, a vorbit și despre ceea ce va urma pentru “studenți”, play-off-ul, acolo unde se vor decide formațiile care vor promova în prima ligă.

“Valoarea este un atuu al nostru. Am transferat jucători din Liga 1, încercăm să fim foarte buni în fiecare compartiment. Este important să ne câștigăm toate jocurile, mai ales că avem și meci direct cu Hermannstadt. Dacă vom câștiga la Mediaș putem trece peste ei. În play-off vor fi echipe bune, toate vor avea valoarea și va trebui să fim foarte atenți pentru a câștiga.

Prima dată trebuie să intrăm matematic în play-off, să ne câștigăm etapele până acolo, iar în play-off să fim concentrați, inspirați și să avem și șansă. Eu am trecut prin momente în care șansa a trecut la secunde pe lângă mine și de aceea spun să e important”, a spus Lincar.

Partida dintre Universitatea Cluj și Concordia Chiajna este programată luni, 28 februarie, de la 20:00.

Comenteaza