Seară plină de fotbal în Champions League: Sevilla – Liverpool, Apoel – Real Madrid și Napoli – Șahtior. CINE transmite meciurile

Seară plină de fotbal în Champions League: Sevilla – Liverpool, Apoel – Real Madrid și Napoli – Șahtior. CINE transmite meciurile
Astăzi debutează etapa a cincea din grupele Uefa Champions League. Pe stadionul Ramon Sanchez Pijuan, Sevilla va evolua împotriva lui Liverpool. Campioana Europei, Real Madrid, joacă pe terenul lui Apoel Nicosia, iar Napoli primește vizita lui Șahtior Donețk.

Sevilla ocupă locul 2 în Grupa E, cu 7 puncte. Liverpool este lider, având 8 puncte. Miza partidei din Spania este extrem de mare. Învingătoarea va lua o opțiune serioasă pentru calificarea de pe prima poziție. În tur, Sevilla și Liverpool au remizat 2-2. Pentru primele două locuri este în cursă și a treia clasată, Spartak Moscova, cu 5 puncte. Formația de pe locul 4, Maribor, este ca și eliminată. Slovenii au acumulat un singur punct până acum.

În Grupa H, Real Madrid își poate asigura prezența în optimi cu o victorie pe terenul lui Apoel Nicosia. În tur, spaniolii s-au impus cu 3-0 în fața ciprioților. Campioana Europei este pe locul 2, cu 7 puncte. În partida precedentă, echipa lui Zinedine Zidane a pierdut cu 1-3 în deplasarea cu Tottenham Hotspur. Englezii conduc grupa, cu 10 puncte, și sunt deja calificați în primăvara Champions League.

Într-un alt duel al serii, fosta echipă antrenată de Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, va evolua pe terenul lui Napoli. Ucrainienii ocupă locul secund în Grupa F, cu 9 puncte, iar o victorie în fața italienilor este egală cu accederea în optimi. Napoli este pe 3, cu doar 3 puncte, și are nevoie de un succes cu Șahtior pentru a-și asigura prezența în 16-imile Europa League. Italienii mai pot spera și la locul secund, dar pentru asta au nevoie de două victorii în ultimele două etape, dar și de rezultate favorabile în celelalte partide. În tur, Șahtior a învins-o cu 2-1 pe Napoli.

Programul complet al serii și televizările partidelor:

Spartak Moscova - Maribor (ora 19:00, Telekom Sport 2)
Beșiktaș - FC Porto (ora 19:00, Telekom Sport 1)
Borussia Dortmund - Tottenham (ora 21:45, Telekom Sport 3)
Manchester City - Feyenoord (ora 21:45, netelevizat în România)
Apoel Nicosia - Real Madrid (ora 21:45, Telekom Sport 2)
Sevilla - Liverpool (ora 21:45, ProTV și Telekom Sport 1)
Napoli - Șahtior Donețk (ora 21:45, Telekom Sport 4)
AS Monaco - RB Leipzig (ora 21:45, netelevizat în România)

Comenteaza