Se pregătește sărbătoarea în Gruia. CFR Cluj are nevoie de un punct cu CS U Craiova pentru a cuceri un nou titlu

Se pregătește sărbătoarea în Gruia. CFR Cluj are nevoie de un punct cu CS U Craiova pentru a cuceri un nou titlu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii sunt aproape de a reuși o premieră în istoria clubului, câștigarea a două trofee consecutive în Liga 1.

După o perioadă lungă de secetă, CFR Cluj a cucerit titlul în sezonul trecut, iar în actuala stagiune este din nou aproape de trofeu. Un punct îi desparte pe Camora&Co. de trofeu, iar adversarul împotriva căruia trebuie câștigat este CS U Craiova. Oltenii vin în Gruia după o înfrângere cu FCSB și au propria luptă, pentru meținerea pe locul al treilea. Duelurile din acest sezon au fost extrem de echilibrate, cu “feroviarii” câștigând Supercupa, chiar la Craiova, rezultat urmat de două remize pentru ca în ultima întâlnire directă, oltenii să iasă învingători, scor 2-0.

Trupa lui Dan Petrescu poate fi considerată favorită și prin prisma formei pe care o traversează cu trei victorii și două remize în ultimele cinci partide de campionat. În schimb, craiovenii au înregistrat două succese, un egal și două înfrângeri în aceeași perioadă de timp. Deși s-a impus în fața CFR-ului în acest sezon, CS U Craiova câștigă greu împotriva formației clujene, iar ultimul succes înregistrat în Gruia datează de mai bine de doi ani.

Importanța partidei va impune și restricții de circulație în preajma tadionului. Astfel, duminică, 12 mai 2019, între orele 19.00 – 23.00, în zona stadionului CFR ”Dr. Constantin  Rădulescu”, circulația auto va fi restricționată pe str. Miron Costin intersecţie cu str. Cetăţii, str.  Lăpuşului intersecţie cu str. Gruia, str. Lăpuşului intersecţie cu str.  Cetăţii, str. 11 Octombrie intersecţie cu str. Gruia, str. Migdalului  intersecţie cu str. 16 Februarie, str. 11 Octombrie intersecţie cu str. Romulus Vuia, str. Romulus Vuia intersecţie cu str. Buhuşi, str. Lemnului intersecţie cu str. Fierului, str. Magaziei intersecţie cu str. Conductorilor, str. Trâmbiţaşilor intersecţie cu str. Gruia, str. Romulus Vuia intersecţie cu str. Tăietura Turcului, str. Tăietura Turcului intersecţie cu str. Vântului, str. Emil Racoviţă, str. Locomotivei intersecţie cu str. Fericirii, str. Romulus Vuia intersecţie cu 7 Străzi, str. Gruia intersecţie cu 7 Străzi, str. Baia Mare intersecţie cu str. Cetăţii (când situaţia o impune).

Partida va începe de la ora 21:00  și va fi transmisă de Digisport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

Comenteaza