Se pregăteşte curăţenia de vară în Gruia

Se pregăteşte curăţenia de vară în Gruia
Conducerea CFR-ului pregăteşte restructurări masive dacă formaţia “feroviară” nu va lua tilul.

Nicoară, Godemeche sau Lionn sunt doar câţiva dintre jucătorii care ar putea părăsi Gruia la finalul campionatului.

Ultimele rezultate din campionat şi întreaga evoluţie a echipei din retur, în special, îi determină pe oficiali din Gruia să regândească o altă strategie din vară. CFR-ul a pierdut şefia clasamentului, jocul nu arată nici o perspectivă, iar în Gruia încep să apară listele negre. Nici un fotbalist nu poate fi sigur că va avea garantat un loc nici măcar din vară, dacă formaţia lui Andone nu câştigă campionatul, ceea ce este puţin probabil având în vedere jocul practicat şi programul foarte dificil până la final.

Astfel, Arpad Paszkany este decis să renunţe la mai mulţi jucători, printre care Nuno Diogo, cu evoluţii modeste, Viorel Nicoară, la fel, francezul Nicolas Godemeche, care a dezamăgit la rândul său, plus Lionn şi italianul De Zerbi. Pe listă ar putea să intre chiar şi Ioan Hora. Considerat un mare talent în momentul transferului la CFR, fostul bistriţean nu a rupt gura târgului, stând mereu la umbra băncii de rezerve sau chiar în tribune. De asemenea, portughezul Beto va rămâne la Cluj doar dacă echipa câştigă titlul, dar şi aşa, clubul trebuie să scoată bani mulţi din conturi pentru a-l achiziţiona de la FC Porto.

Mai mult, CFR se pregăteşte să-l vândă şi pe Modou Sougou, având mai multe oferte pe masă pentru senegalezul cu paşaport francez.

 

Comenteaza