Se poartă CFR-iștii la Rapid. Giuleștenii au transferat un jucător trecut prin Gruia

Se poartă CFR-iștii la Rapid. Giuleștenii au transferat un jucător trecut prin Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid București. Este al treilea jucător trecut pe la CFR Cluj care se alătură giuleștenilor în acest sezon.

Mijlocaşul croat Damjan Djokovic a semnat o înţelegere valabilă un an şi jumătate cu echipa de fotbal Rapid Bucureşti, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit în această iarnă de FCSB, potrivit site-ului clubului giuleştean.

În vârstă de 33 de ani, Djokovic şi-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior şi Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul şi-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor şi Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reuşind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în Europa Conference League, ambele contra echipei bulgare ŢSKA Sofia 1948.

Noul jucător al Rapidului a câştigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), şi o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019).

Dintre cluburile la care a evoluat până acum, el a adunat pentru CFR Cluj cele mai multe partide: 152 meciuri (13 goluri şi 15 assist-uri).

Damjan Djokovic este al patrulea transfer efectuat de Rapid în această iarnă, după kosovarii Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi sârbul Borisav Bumaz.

Totodată, la începutul acestui sezon, Claudiu Petrila (venit și el de la CFR Cluj) a ajuns la Rapid.

Comenteaza