Șansă pentru CFR în Europa League. Roma are un singur fundaș central valid înaintea meciului din Gruia

Șansă pentru CFR în Europa League. Roma are un singur fundaș central valid înaintea meciului din Gruia
| Foto: lead.ro

După Federico Fazio, Marash Kumbulla, depistați cu COVID-19, și Gianluca Mancini și Roger Ibanez, accidentați, AS Roma se pare că l-a pierdut, conform Football Italia, și pe Chris Smalling.

Proaspăt revenit la antrenamentele echipei, Chris Smalling a acuzat o durere la nivelul genunchiului piciorului stâng la o ședință de pregătire, anunţă digisport.ro.

Fundașul britanic a fost nevoit să iasă din antrenament, dar a continuat, la scurt timp, să se pregătească singur. În aceste condiții,  AS Roma se va putea baza pentru deplasarea de la Cluj pe un singur fundaș central de meserie, brazilianul Juan Jesus.

CFR Cluj are, de asemenea, probleme de lot. Dan Petrescu nu va putea conta în meciul cu AS Roma pe Vinicius, Mike Cestor și Billel Omrani, accidentați, dar nici pe Ovidiu Hoban și Ciprian Deac, depistați cu COVID-19. După trei etape disputate din grupa de Europa League, Roma este lider, cu șapte puncte,

Young Boys Berna și CFR se află la egalitate, cu câte patru puncte. Ultima clasată în grupa A este ȚSKA Sofia, cu un punct. Meciul de Europa League se va juca joi, de la ora 22:00 şi va fi transmis în direct la Digi Sport 1.

Comenteaza